Seminar: Hvordan øke verdien på media-innholdet ditt ved hjelp av AI

1 times seminar
Seminaret holdes på Norsk
Foredragsholder: 
Steinar Søreide, CTO, Mjoll
Registrer gratisbilletten din her

Enhver som jobber med film og video kjenner seg igjen i utfordringen med å finne tilbake til relevante videoklipp eller finne personer eller hendelser fra lagret videomateriale. Transkribering og logging av videomateriale er noe mange ikke tar seg tid til, eller ser seg nødt til å hyre inn dyre tredje part selskap til å gjøre manuelt.

I dag finnes det en rekke tjenester tilgjengelig fra giganter som Google Cloud, AWS Web Services, IBM Watson med flere, for automatisk analysering av videoinnhold. Hvordan kan dette brukes på en smart måte? På dette seminaret vil du:

Få en innføring i tilgjengelig teknologi på markedet i dag
Lære om hvordan ny cloud-teknologi kan sikre fleksibilitet og stabilitet mht
System oppdateringer 
Lagring og backup 
Få en oversikt over hva som kommer på markedet innen AI og tjenester for semantisk analyse av video
Lære hvordan kan du som jobber med video ta i bruk de tilgjengelige tjenestene for å automatisk legge til metadata for å gjøre det søkbart på en smart måte og flytte videoarkiv opp i skyen

Mjoll er et software selskap med utspring fra Media City Bergen. Selskapet har utviklet Mimir, et skybasert video-håndteringssystem som gjør kognitive tjenester tilgjengelig i systemene som journalister og videoredigerere jobber i daglig. Seminaret inkluderer en live demo. 

Dette seminaret er en del av LLB-messen 2019 som foregår i Telenor Arena fra 6-8 mars. Det er en fagmesse innen Lyd, Lys og bilde med ca 50 utstillere fordelt over 3000 kvadratmeter. Det arrangeres samtidig seminarer i egne konfereanserom i Telenor arena. På websiden til foreningen kan du lese mer om utstillere på messen, registrere deg som besøkende, finne mer informasjon om overnatting og transport til og fra Telenor Arena og mye mer.

Noen av seminarene vil bli livestreamet på www.llb.no