Seminar: Get a grip. Film og tvproduksjon

1,5 timers seminar
Seminaret holdes på Norsk
Foredragsholder: 
Calle Børresen
Terje Røkke

Moviebird AS har i over ti år levert high-end grip, technokraner og remote utstyr til film -og tv bransjen i Skandinavia.

Moviebird ble stiftet i 2010 og fremstår i dag som et av Europas mest allsidige selskap i sin genre. Med hovedvekt på technokraner, gyro remote kamera hoder og Russian Arm system (en ombygd Mercedes AMG ML m gyrostabilisert kran på taket.)
Moviebird har levert til Hollywood produksjoner som Snømannen og Downsizing samt begge Børning filmene men er også rettet med leveranser av technokraner, railcam og wire systemer til tv- show som Idol, MGPjr, Skal vi Danse, Stjernekamp og The Voice.

Det de ikke har av bilrigger og remote løsninger bygger de selv i en egen utviklingsavdeling. Moviebird leverer motion control systemer og AR løsninger til teknokraner.
Daglig leder Calle Børresen er tidligere filmfotograf og vil med sin kollega, filmfotograf Pål Bugge Haagenrud vise filmklipp og bilder samt prate om ulike prosjekter og tips for rigger om det er på bil, helikopter eller wire.

Dette seminaret er en del av LLB-messen 2019 som foregår i Telenor Arena fra 6-8 mars. Det er en fagmesse innen Lyd, Lys og bilde med ca 50 utstillere fordelt over 3000 kvadratmeter. Det arrangeres samtidigseminarer i egne konfereanserom i Telenor arena. På websiden til foreningen kan du lese mer om utstillere på messen, registrere deg som besøkende, finne mer informasjon om overnatting og transport til og fra Telenor Arena og mye mer.

Noen av seminarene vil bli livestreamet på www.llb.no