Seminar: 4K arbeidsflyt med Sony og Avid

Møterom C

Arrangement tidspunkt: 2015-02-25 10:00 - 2015-02-27iCalendar

Det er lett å snakke om det fine og flotte med 4K, som gnistrende farger og fantastisk detaljnivå. I dette seminaret kan du lære mer om utfordringene med 4K, som økt datamengde og kompliserte codecer som stiller nye krav til maskinvare og arbeidsflyt. Vi går også gjennom noen av de nye formatene og standardene for at du kan forberede din organisasjon for en smertefri og smart håndtering av 4K materiale nå, snart eller senere. Sony og Avid holder seminar.

4K, ja! Men hvordan?
Effektiv og smart håndtering fra linse til skjerm

Foredragsholder: 
Øystein Rise Næss - Avid
Daniel Listh - Sony EMEA

Daniel Listh (Product Specialist, SONY Professional) og Øystein Riise Næss (Video Solution Specialist, Avid) deler erfaringer, tips og triks rundt 4K opptak og etterarbeid, slik at du kan jobbe så effektivt som mulig.

Registrer deg her:
https://www.eventbrite.com/e/seminar-4k-arbeidsflyt-med-sony-og-avid-tickets-15197097929


LLB-messen 2015 foregår i Telenor Arena fra 25-27 februar og er en fagmesse innen Lyd, Lys og bilde med ca 36 utstillere fordelt over 5000 kvadratmeter i hallen. Det arrangeres samtidig seminarer i egne konfereanserom i Telenor arena. På websiden til foreningen kan du lese mer om utstillere på messenregistrere deg som besøkende, finne mer informasjon om overnatting og transport til og fra Telenor Arena og mye mer.