Kurs: Workshop i 3D-mappning

26.02.2015 Dining hall kl.10:00

Vi bjuder in till en workshop i 3D-mappning tillsammans med Videodesignern David Bajt och Eric Holmberg. David Bajt Har tidigare jobbat som Architectural Lighting Designer hos United Visual Artists och som Projects Lead hos d3 Technologies. På senare tid har David blivit fristående och jobbat med projekt som Eurovision 2014 och Don Giovanni på London Royal Opera House. Eric Holmberg har bland annat jobbat på Den Norske Opera & Ballet med produktioner som La Boheme och Flaggermusen, Eric har även jobbat med projekt som öppningen av Tele2 Arena.

Vi kommer behandla ämnet 3d-mappning och räta ut frågetecknen och missförstånden, vad är komplicerat och vad är lätt, vad är tidskrävande och vad går snabbt, vad är dyrt och vad är billigt. Vi kommer på plats gå igenom hela processen med 3d-mappning både med projektorer och LED. På plats kommer vi även göra en multi-projektor 3d-mappning på objekt samt mappa upp LED. Sammantaget kommer vi gå igenom alla steg från ide till slutresultat. Vi kommer även visa på den senaste teknologin inom 3d-mappning.

Vårt mål är att när du lämnar workshoppen kommer du känna dig redo att genomföra dina eller andras visioner med en större säkerhet.

Vi har delat upp workshoppen I två delar. Förstadelen presenterar vi projekt som innehåller intressanta problem med problemlösningar. Detta blir som en introduktion till den andra delen som består av en “hands on” del där vi genomför 4 olika projekt som representerar de olika typer av projekt man använder 3d-mappning på.

Alla talar svenska.