focus

Focus Nordic

Stand nr. 28

Telephone: +47 67 17 37 00
FAX: +47 67 17 37 30
E-mail: info@focusnordic.no
Website: www.focusnordic.no

 

Postal address Visiting/Delivery address  
Focus Nordic Focus Nordic  
Postboks 68 Nesveien 15  
1305 Haslum 1344 Haslum  
Norway Norway

Focus Nordic er Nordens største distributør av fotoprodukter. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Effektiv drift og logistikk, brukervennlig nettbutikk, høy kunnskap og gode betingelser fra bransjens viktigste produsenter og leverandører er filosofien vår. Gjennom store innkjøp for hele Norden kan vi forhandle fram de beste prisene på både produkter, frakter m.m. I vår streben etter å være så komplette som mulig har vi i dag 80 ulike varemerker, hvorav et stort antall er ”hardware” som kameraer, videokameraer, objektiv og kikkerter. Målsetningen er at Focus Nordic skal preges av en familiær ånd med personlig engasjement, kompetanse og fleksibilitet.

For en produsent som vil inn i Norden finnes det knapt en bedre samarbeidspartner. Med et lager for hele Norden og over 20 selgere i feltet, når vi effektivt ut til et marked med ca. 25 millioner innbyggere.

Våre kunder består av foto, web og elektronikkforhandlere over hele landet. Hos oss kan du kjøpe alt på ett sted, få levert alt i én pakke, og på én faktura. Vi leverer varer til konkurransedyktige priser på en rask og effektiv måte.