audiens

Audiens Norge AS

Stand nr. 40

Audiens Norge AS

Telefon : 6483 0555
Epost : post@audiens.no
Kundeservice: hjelp@audiensshop.no

Postadresse: Nøkkeveien 1, 2020 Skedsmokorset
Vareadresse/Lager : Industrivegen 20, 2020 Skedsmokorset

Vi er en ledende leverandør av profesjonelt lyd og bildeteknisk utstyr. Lang erfaring og solid faglig kompetanse ligger til grunn enten det gjelder prosjektering, løsningsvalg eller installasjon, – eller enkle råd for hva du skal velge fra vår WebShop.

I tillegg til god oppfølging av installatører og forhandlere over hele landet, har vi etablert Norges mest «velassorterte» WebShop for profesjonelle lyd og bildeprodukter. Her kan du finne alt fra enkle rimelige AV løsninger for et lite møterom til avanserte systemer for profesjonelt bruk i konsertlokaler, undervisning eller studio. Vi har et stort utvalg av IR og Teleslyngesystemer for hørselshemmede og komplette systemer for EN-54 talevarsling for store og små bygg.

Alle våre ansatte har solid fagkunnskap og stort engasjement. «Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd», og vi strekker oss langt i vårt ønske om at du skal få en best mulig løsning tilpasset behov, funksjon, bruksområde og prisramme. Vi er opptatt av å yte personlig service og oppfølging og «vi er å få tak i» på telefon, epost og «webchat». Vi tror den beste markedsføringen er å sørge for at alle kunder får best mulig support og faglig oppfølging. Et godt rykte og gode referanser for alt vi leverer av løsninger, produkter og tjenester er den største grunnen til at du bør velge oss som leverandør.